De vereniging voor ondernemers in de regio

Met ruim 60 leden is Ondernemersvereniging Bergharen Hernen Leur Batenburg het contactpunt voor ondernemers die werken of wonen in die mooie regio! Een vereniging die sinds de oprichting op 26 oktober 1972 twee belangrijke doelstellingen heeft: Het (in een aangename sfeer) bevorderen van onderlinge en externe zakelijke contacten. Onbekend maakt onbemind. Daarom willen wij als ondernemersvereniging al onze leden een zo goed mogelijk platform bieden om hun bedrijf te profileren. Zodat ze hun netwerk kunnen uitbreiden en elkaar ‘business’ gunnen. En het communiceren met plaatselijke, regionale/landelijke overheden en instanties inzake gemeenschappelijke belangen. Naast branchegeoriënteerde belangenbehartiging hebben wij bijvoorbeeld een periodiek overleg met de Gemeente Wijchen (burgemeester, wethouder en de bedrijvencontactpersoon) en vertegenwoordigers van collega ondernemersverenigingen uit de gemeente. Dit economisch ondernemersplatform is bedoeld om te klankborden, nieuwe initiatieven te stimuleren en prioriteiten te stellen om zo het ondernemersklimaat te optimaliseren.

‘Met ruim 60 leden zijn we hét contactpunt voor ondernemers in de regio.’

Beste, Om deze 'afbeelding' te bewerken klik je links, boven de kleine afbeelding op het potloodje. Er opent nu een venster waar je de 'Style' kunt aanpassen. Selecteer dan bij 'Background Media' de afbeelding die je wilt gebruiken.

Maak kennis met ons bestuur

 

Uiteraard maken wij graag tijd voor u vrij als u een keer kennis wilt komen maken. Neem contact op met het secretariaat om een afspraak te maken.

Ga naar het bestuur

Onze dorpen

Het werkgebied van onze vereniging beslaat een viertal prachtige dorpen in het land van Maas en Waal. Deze betreffen:

  • Bergharen
  • Hernen
  • Leur
  • Batenburg